AULA

Kære Forældre,

Som I måske har hørt, så siger de fleste skoler i Danmark farvel til skoleintra i efterårsferien og goddag til AULA.

Fredag den 18/10 lukker SkoleIntra. Det gør den også for medarbejderne. Vi anbefaler derfor, at I ikke benytter Intra i efterårsferien, så der ikke går beskeder tabt. Fra fredag den 18/10 vil den daglige kommunikation mellem Haarby Skole og jer forældre foregå via Aula.dk. Du kan logge ind med dit unilogin, men det nemmeste er at bruge dit nemID, da der ofte vil være beskeder med personfølsomme oplysninger. Mere herom i afsnittet nedenunder.

Du kan logge på Aula fra hjemmesiden Aula.dk eller via denne adresse kan du finde vejledninger til at komme godt i gang med AULA.

Når du bruger Aula første gang vil du blive bedt om at tage stilling til samtykker og tilladelser. Det drejer sig fx. om, hvem der må se dine og dit barns kontaktoplysninger. Du kan læse mere om samtykker og tilladelser i den vedhæftede fil og via det nævnte link.

Af hensyn til sikkerheden i Aula skal man markere, hvis de beskeder man sender indeholder personfølsomme oplysninger. Hvis de gør, vil modtageren skulle bruge et ekstra login for at få adgang til beskeden.

Tilbud om workshop

Hvis I har problemer med at logge på AULA, så tilbyder vi en workshop for forældre torsdag d. 24. oktober kl. 15.30 - 17.00. Vi mødes på Røde Plads. Husk at medbringe din computer, iPad og eller modbiltelefon.

AULA er nyt for os alle, så lad os blive kloge på det nye system sammen.

Mange hilsner fra Birgitte

AULA